Hotel Idar Oberstein Duitsland

Het 3-sterren Opal Hotel is een modern middenklasse hotel voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. De wifi is gratis en dit hotel heeft ook een barlounge en een businesscentrum.


Parkhotel Idar Oberstein Cheapest Prices On Hotels In Idar Oberstein Free Cancellation

Dit 3-sterrenhotel ligt aan de rand van Idar-Oberstein op 2 minuten rijden van het stadscentrum en op 5 minuten rijden van het nationaal park Hunsrück Hochwald.

Hotel idar oberstein duitsland. Vergelijk prijzen en boek hotels in Idar-Oberstein Duitsland. Lees hotelbeoordelingen en kies voor uw verblijf het hotel met de beste aanbieding. Breakfast was proper German and delicious.

Deutsches Edelsteinmuseum ligt op een paar minuten afstand. Vele gebieden verspreid door de stad elk. Had dinner in hotel restaurant Fabulous.

Alle aanbiedingen in Idar-Oberstein zijn direct beschikbaar. Wiesenstraße 50 55743 Idar-Oberstein Duitsland Geweldige locatie - toon kaart. Beste hotels in Idar-Oberstein op Tripadvisor.

Het Opal Hotel Idar-Oberstein ligt in het centrum van Idar vlakbij het Duitse Gemstone Museum een plek met meer dan 9000 tentoongestelde voorwerpen verspreid over drie. Hauptstraße 302 55743 Idar-Oberstein Duitsland Goede locatie - toon kaart. Na reservering kun je alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in je boekingsbevestiging en je account.

Parkhotel in Idar-Oberstein bij HOTEL INFO al vanaf 13000 EUR - 4-sterren hotel Bekijk nu authentische hotel fotos en echte beoordelingen. Er zijn zo veel leuke dingen te doen. In tevredenheidsonderzoeken is het hotel van mevrouw Kohl meermaals uitgeroepen dat een van de beste kleine hotels in Duitsland.

Verblijf van 1 2 of 3 nachten mogelijk ook doordeweeks. In het nationale park Hunsrück-Hochwald ligt de prachtige natuur je al op te wachten. Diamanthotel in Idar-Oberstein bij HOTEL INFO al vanaf 9600 EUR - 3-sterren hotel Bekijk nu authentische hotel fotos en echte beoordelingen.

Bij de meeste hotels in Idar-Oberstein betaal je. Bekijk beoordelingen en fotos van echte reizigers zoals jij. Zakenreizigers genieten van het ontbijt.

Wij bieden uiteenlopende hotels om u te helpen de beste plaats van verblijf uit te kiezen in Idar-Oberstein. Bekijk de deals voor Opal Hotel inclusief volledig restitueerbare tarieven met gratis annulering. De nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder andere St.

Ga op reis door de tijd en ontdek de geheimen van de legendarische Felsenkirche of verken de smalle straatjes van de historische stad Herrstein. Vanuit het hotel bereikt u in vijf minuten het centrum van Idar-Oberstein. Bekijk beoordelingen en fotos van echte reizigers zoals jij.

Bekijk 88 beoordelingen 90 fotos en aanbiedingen voor Opal Hotel gewaardeerd als nr6 van 8 hotels in Idar-Oberstein en geclassificeerd als 3 van 5 bij Tripadvisor. Hauptstrasse 185 Idar-Oberstein 55743 Duitsland. Hotel Schloßschenke Oberstein in Idar-Oberstein bij HOTEL INFO al vanaf boek nu bij HOTEL INFO en bespaar.

Na reservering kun je alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in je boekingsbevestiging en je account. Familiehotels in Idar-Oberstein op Tripadvisor. I have stayed at different hotels in Idar-Oberstein and this one is the best of them all.

34 55743 Idar-Oberstein Duitsland Geweldige locatie - toon kaart. Owner and staff went above and beyond our expectations. Het Berghotel Kristall ligt op een rustige en mooie heuvel boven Idar-Oberstein.

Na reservering kun je alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in je boekingsbevestiging en je account. Bespaar aanzienlijk op online hotels in Idar-Oberstein Duitsland. Ongeveer 9 goedkope hotels in Idar-Oberstein Gratis annuleren tot 1800 uur 24-uurs goodwill-service en telefonisch advies Gratis services voor HRS-gasten.

Opal Hotel biedt een huisdiervriendelijke verblijfsplaats in Idar-Oberstein en is tevens voorzien van een cocktaillounge allergievrije kamers en een kapper. Een gemotiveerd en servicegericht team van medewerkers staat klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vergelijk prijzen en boek familiehotels in Idar-Oberstein Duitsland.

Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Uitstekend hotelletje aan de rand van Idar-Oberstein Hotel garni Kohl is een door een familie beheerd hotel even buiten Idar-Oberstein op een rustige locatie. - 3-sterren hotel Bekijk nu authentische hotel fotos en echte beoordelingen.

Peter und Paul op 5 minuten lopen van de accommodatie en Freie Religionsgemeinschaft Gemeindezentrum 350 meter verderop. 11-sep-2021 - vanaf 63.


Felsenkirche Chapel Rock Crag Church Idaroberstein Stock Photo Edit Now 1461182360


Visit Idar Oberstein 2021 Travel Guide For Idar Oberstein Rhineland Palatinate Expedia


Felsenkirche In The Rock In Idar Oberstein Germany Editorial Image Image Of Rose Destination 193016675


Spring Break Spontaneous Vacations Are The Bestest Places Around The World Vacation Germany Travel


Pin On Vacation Ideas


Pin On European Travels


Visit Idar Oberstein 2021 Travel Guide For Idar Oberstein Rhineland Palatinate Expedia


Idar Oberstein Rhineland Palatinate Germany Pictures Of Germany Germany Tourist Germany


Parkhotel Idar Oberstein Cheapest Prices On Hotels In Idar Oberstein Free Cancellation


Idar Oberstein De Duitsland


Parkhotel Idar Oberstein Cheapest Prices On Hotels In Idar Oberstein Free Cancellation


Parkhotel Idar Oberstein 112 2 0 7 Idar Oberstein Hotel Deals Reviews Kayak


Idar Oberstein Places Ive Been Places Favorite Places


Parkhotel Idar Oberstein Cheapest Prices On Hotels In Idar Oberstein Free Cancellation


Idar Oberstein Hambachtal Vacation Resort


Parkhotel Idar Oberstein Idar Oberstein Duitsland Foto S Reviews En Prijsvergelijking Tripadvisor


Parkhotel Idar Oberstein 112 2 0 7 Idar Oberstein Hotel Deals Reviews Kayak


Idar Oberstein


Visit Idar Oberstein 2021 Travel Guide For Idar Oberstein Rhineland Palatinate Expedia

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel